Cheek alias Jare Tiihonen on vuodesta 1998 omaa musiikkia työstänyt sooloartisti. Cheek julkaisi levy-yhtiö debyyttinsä keväällä 2004. Albumilta lohkaistiin kaksi hittisingleä Avaimet mun kiesiin ja Raplaulajan
vapaapäivä
, joista jälkimmäinen oli kesän 2004 soitetuimpia kappaleita Suomessa. Hyvin menestyneen debyyttialbumin jälkeen Cheek julkaisi toisen pitkäsoittonsa Käännän sivuu (2005), myös tältä albumilta
soittolistojen kärkeen kohosi singlejulkaisu Liiku.

Vuonna 2007 ilmestyi kolmas albumi Kasvukipuja. Tämän julkaisun yhteydessä Cheek vaihtoi levy-yhtiön hiphop-musiikkiin erikoistuneeseen Rähinä Recordsiin.

Cheekin lopullinen läpimurto tapahtui keväällä 2008, kun hän julkaisi neljännen sooloalbuminsa Kuka sä oot. Tältä levyltä irrotettiin singleksi vuoden viralliseksi kesähitiksi valittu ja monissa yhteyksissä palkittu Liekeissä. Cheekin nousukiitoa ruokkivat vielä toinen single Kanssa tai ilman sekä vuoden aikana menestyksekkäästi taotut 130 keikkaa.

Seuraavaksi oli vuorossa albumit Jare Henrik Tiihonen 1 ja Jare Henrik Tiihonen 2, joilta hiteiksi nousivat Jos mä oisin sä, Mitä tänne jää, Jippikayjei ja Maanteiden kingi. Useita kultalevyjä myynyt sekä Emma-palkittu Cheek on ollut viime vuodet yksi Suomen menestyneimmistä ja eniten keikkailevista artisteista.