www.chisu.fi

Tiedostot

Chisun ensimmäinen albumi Alkovi (2008) valmistui tytön omassa makuuhuoneessa. Hänen ensimmäinen singlensä Mun koti ei oo täällä muodostui jättihitiksi. Kappale oli myös elokuvan Sooloilua tunnussävelmä. Hän vangitsi ihmiset esiintymisillään ja albumi on myynyt tähän päivään mennessä yli 15 000 kappaletta. Albumilta julkaistiin myös singlet Muut ja Tämä rakkaus.

Chisu sai helmikuussa 2009 kaksi Emma-patsasta ja oli ensimmäinen nainen, joka on ollut ehdolla Vuoden tuottaja -kategoriassa. Toiselta albumilta Vapaa ja yksin jättihiteiksi nousivat singlet Baden-Baden ja Sama nainen. Albumi on myynyt yli 50 000 kappaletta. Vuonna 2010 Chisu voitti kolme Emma-palkintoa. Kolmas albumi Kun valaistun julkaistiin lokakuun alussa. Albumin ensimmäinen single Sabotage nousi julkaisuviikolla sekä single- että latauslistan ykköseksi. Albumi meni julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Chisu on tehnyt kappaleita myös muille artisteille (mm. Tarja Turunen, Vesa-Matti Loiri, Antti Tuisku, Kristiina Wheeler, Jippu ja Laura Närhi).